Scroll with your mouse or arrow keys to see more!

Okay

De ce m-am făcut fotograf de nuntă?

De ce am devenit fotograf de nuntă? În urmă cu 7 ani, când am pus mâna pentru prima oară pe un aparat foto DSLR mi-am zis că fotografia de nuntă nu este de mine. Și am ținut una și bună până în 2014. Adică până în momentul când mi s-a oferit prima ocazie să fotografiez un astfel de eveniment.

Nici nu avea cum să plec cu imagini de concurs de acolo. Au fost poate cele mai lungi 16 ore. La finalul zilei încă nu știam dacă voi mai călca vreodată la nunți.

Au trecut mai bine de 3 ani și duminică am încheiat o nuntă superbă la 1839 km de casă. Am fost la mai puțin de un minut distanță să plâng pentru a doua oară la o cununie religioasă. În 2014 de abia mai puteam să țin camera în mână de șiroaiele de lacrimi care îmi curgeau pe față.

Au trecut zeci de nunți la care am fost fotograf principal și mi se pare în continuare că una este mai frumoasă decât cealaltă. Pavel și Daniela m-au ajutat să văd o zona superbă a Germaniei, în Trossingen, un orășel de 16.ooo, rupt din povești. O lume pitorească, împânzită de clădiri ce nu depășesc 3-4 etaje.

Ploaie la ședința foto de după nuntă

13 grade și o ploaie destul de rece nu au fost suficiente să ne dea planurile peste cap în ceea ce privește ședința noastră foto de a doua zi, cu doi oameni ”schone”. Dotați cu umbrele, răbdare, energie și dragoste am plecat pe străzile din Trossingen în căutarea cadrelor faine alături de Pavel și Daniela.

Am ales să fiu fotograf de nuntă pentru tot. Pentru ploaia din ziua ședințelor foto, pentru emoțiile de pe fața mirilor sau a părinților, pentru căldura torită din timpul unor zile de cununie, pentru fiecare zâmbet de-al miresei dedicat viitorului ei soț, pentru trăiri și pentru că ceea ce fac este…

mai mult decât fotografie. Pasiune.

mire iesit pe geam la mansarda cer albastru pregatiri mire cavaleri de onoare sacou atarnat de dulap portret mire parintii in reflexie geamrochie de mireasa luminata alba in reflexie geammireasa la pregatiri copil deschide usa luminaportret mireasa ziua nuntii sedinta foto voal mireasa coboara scari asteptata de mire cu buchet in mana copil care se uita prin geambuchet de flori de mireasa tinut de mireasa mirii se tin de manamire si mireasa la cununia religioasasilueta pastor la cununia religioasa in fata mirilor asezati pe scaun silueta solista canta cununie religioasaportrait sedinta foto in ziua nuntii mire si mireasa zambescportret mireasa intoarsa cu spatele la mire perete galbenfotografie de strada mire si mireasa in ploaie sub umbrela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*