Scroll with your mouse or arrow keys to see more!

Okay

De ce nu voi uita niciodată Weddcamp 2019? #30

În fiecare ediție de Weddcamp am trăit diferit. Când nu am fost prezent la conferință, am fost prezent la petrecere și invers.

Anul acesta, din cauza unor probleme personale, nu am putut ajunge la conferință în ciuda dorințelor mele. Dar am fost totuși prezent. Și încă cum!

La Weddcamp trebuie să recunosc, mi-am făcut o groază de prieteni și acolo unde știam doar numele, am atribuit și o față. Acolo unde știam doar un stil de fotografiere, de pe facebook, am asociat și un om. Am mai fost la conferințe în țară, ca invitat și în Bulgaria, ca speaker. Totuși există o diferență. De la organizare, oameni, implicare și cine urcă pe șcenă să ne vorbească. Și nu degeaba reușește să strângă cei mai importanți fotografi din România într-o singură încăpere. 

Era ziua de miercuri, 26 iunie. Pentru că nu sunt un pasionat al piscinelor și a locurilor unde se îmbăiază mai mult de 2 persoane, chiar dacă afară erau 32 de grade, umbra studioului meu era suficientă încât să mă simt bine. Mireasa mea mă anunță ca de obicei că pleacă de la serviciu. Foarte bine, zic:) Te aștept acasă și îmi văd liniștit de editările mele.

Ora 19.oo. Sabina ajunge acasă. ‘’Am o surpriză pentru tine! Mergem la mare, cu băieții (asistenții și prietenii mei, Cristi și Cătălin)!’’De obicei (adică niciodată), nu refuz astfel de surprize. În maxim o oră am terminat treaba și eram la volan. Cu șapca trasă-n cap și în stânga o băutură, sunt băiat, mă… duc la mare 🙂

În oglinda retrovizoare am văzut tot drumul o lumină faină. Sigur nu era de la Cristi, care a încălzit în mână o bere în timp ce dormea. Muzică și voie bună, ca la românași.

Am parcat mașina, am dat câteva mesaje să vedem cine e la mare și am călcat pe lemnul de la Shut Up beach. Unde are loc în fiecare an legendara deja pretrecere de la Weddcamp. Din 4 ediții ale conferinței, la prima am ales să plec acasă înainte de petrecere. Nu mă întrebați de ce, că nici eu nu am un răspuns coerent. 

Aproape de 22.oo. Lumea timidă, încă prin camerele de hotel sau cu furculița în mână. Tolănită la bere am găsit Gașca din Amzei cu care am desfăcut câteva capace și am încercat pe cât de mult posibil să nu vorbim de fotografie. Știi, atunci când ești la o petrecere a fotografilor, merită evitat subiectul. Că niciodată nu reușești, este partea a doua. Tu trebuie să încerci totuși.

Magda a intrat in hora noastră și a ținut-o lunga, cot la cot, până la final. 

#iphone7

Ora 23.oo. Lumea nu mai este atât de timidă. Barul de la Shut Up beach începe să se umple și mă gândesc să tai și câteva bilete la intrare în așteptarea șefilor. Vin pe rând Marian cu Daniela, Marius și Gabriela. Marian, grăbit să-și astâmpere foamea, Marius, setea.

Ora 23.3o. Lumea nu mai este deloc timidă. Barmanii se înmulțesc. Între ei nicio șansă. Volumul în difuzoare crește considerabil, soarele nu se mai vedea de mai bine de 2 ore. Toate pânzele sus.

Ora 23.50. Băieții mei pleacă la mașină să se schimbe sau ceva. Mă duc la un moment dat după ei. Unul fuma, unul vorbea la telefon. Mă întorc la masa mea, că fără mine sigur își găsea pe altcineva.

Ora 00.oo. Totul normal și frumos, muzică, atmosferă, ceva să placă la toată lumea. Dar muzica se oprește brusc și iar miroase a surpriză. Dar de data asta apar finii noștri. Surpriză pe care nu o mai prevăzusem. Chiar dacă am ajuns la mare în 4 oameni, mai mult de 30 de persoane îmi cântau La mulți ani. Ceilalți habar nu aveau ce se întâmplă. Tort. Ștefan. Cap în tort. Buf! Șampanie. Stropit lume. Oameni. Luat pe sus la mine. Nebunie. Hernia e aproape de la cele 90 de bețe. De la înălțime l-am putut vedea mai bine și pe Paul 🙂

#iphone7

Dacă așa arată 30 și viața de acum înainte, mai vreau!

Party-ul de la Weddcamp din 2019 a fost un monstru. Cu o față umană pentru fiecare dintre noi. Bine, nu și pentru cei care au uitat unde sunt sau cu ce au venit.

Your Website Title
How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

DJ-ul a împins melodiile ca pe plăcintele fierbinți pe care le servești unor copii care nu au mai mâncat de două zile. Au ieșit aburi. Din plăcinte, platane, din noi. Au curs litri de băutură atât în pahare, pe gât și pe fețele unora încât am crezut că după 30 de ani se schimbă modul de a mai folosi băutura alcoolică. 

4.30. Nu am mai pus niciun tag de oră până la 4.30 pentru că pur și simplu petrecerea a luat-o complet razna. Dacă a fost cineva care nu s-a pus în cap sau nu s-a distrat (cu dovezi), să lase un mesaj în comentariu și mă gândesc serios să dau eu din partea mea o bere la următoarea întâlnire.

4.40. Cred că am moștenit ceva de la Sterea și ni s-a făcut o foame… Shaworma. Închis! Burgerie. Închis. La scoica. Da, te rog.

5.50. Înapoi la locul faptei. NIMENI! Nici criminalul, nici victima. Doar eu și Cătălin, pentru că Sabina dormea la volan. La propriu. Și Cristi dormea de ceva timp. Am reușit să vedem răsăritul, parțial, să facem un LIVE și să prindem câțiva aerosoli.

9.oo Plecăm spre București. Bucuros de 30, bucuros de party-ul Weddcamp.

Lucru pentru care vă mulțumesc tuturor celor care ați fost cu mine la o petrecere neplanificată și celor care m-au “surprizuit”.

Fără îndoială, în 20/20 ne vedem la Weddcamp 5, de data aceasta, la toată conferința. De abia aștept să vă reîntâlnesc!

Cu drag, 
Al vostru, 
Vlad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*