TRASH THE DRESS

Amintiri fabuloase dupa nunta

Pentru orice cuplu, amintirile de la sedinta foto dupa nunta sunt la fel de importante ca cele din ziua in care s-au casatorit. Este oportunitatea perfectă ca mireasa să mai arate încă o dată fabulos în rochia ei de mireasă. Iar mirele sa-si admire jumatatea.

Asadar, am preferat ca ședințele foto de nuntă realizate de mine, din postura de fotograf profesionist, să fie o experiență pentru fiecare dintre voi și să rămâneți cu zâmbetul pe buze întreaga zi.

NU TREBUIE SA DISTRUGI ROCHIA LA SEDINTA FOTO DUPA NUNTA!

Romanii au asimilat de la americani notiunea de Trash the Dress. Din fericire pentru multe mirese, acest termen nu reprezinta la noi exact cum s-ar traduce: distrugerea rochiei de mireasa. In cele mai dese randuri, Trash the dress este de fapt, sedinta foto dupa nunta. Cateva ore in care sunteti mult mai linistiti si relaxati decat in momentele din timpul nuntii.

— Gaseste rochia ta de mireasa AICI —

DE LA BUCURESTI LA NEW YORK

Sedinta foto dupa nunta nu trebuie realizata neaparat langa casa. Putem sa ne suim in avion si sa plecam oriunde in aceasta lume. Aventurile sunt o parte foarte importanta in imaginile voastre.

REZERVA ACUM SEDINTA FOTO DE NUNTA PE CARE AI VISAT-O!