Scroll with your mouse or arrow keys to see more!

Okay

WEDDCAMP, la cea de-a doua ediție

 

Există o nouă zicală în lumea fotografilor de nuntă: cine nu are bilet la WEDDCAMP, să-și cumpere!

 

Conferința fotografilor profesioniști din România, Weddcamp, a ajuns la a doua ediție, după ce în 2016 s-a bucurat de un mare succes. Fără să schimbe locația, hotelul Zenith, Mamaia, la eveniment au fost prezenți 157 de fotografi și videografi de nuntă din întreaga țară, dar și din străinătate.

 

Dacă anul trecut Daniele Vertelli (Italia) a fost speakerul străin invitat la Mamaia, pentru v2.0, organizatorii
i-au adus la malul Mării Negre pe Victor Lax și Pedro Etura, unii dintre cei mai buni fotografi de nuntă din lume, dacă ne uităm la numărul de premii internaționale primite, Ivan Troyanovski (Rusia), Chris & Verity Sansom (Anglia) și Fabio Mirulla (Italia), toți, fotografi cu renume în lumea nunților.

 

La finalul primei zile de conferință Weddcamp, Vali Bărbulescu a fost cel care a reușit să primească cele mai multe aplauze pentru speach-ul său legat de fotografia de fashion, motivație și renunțare. 

 

Nici Paulian Prăjitură, Olga Vusca,  Ciprian Dumitrescu sau Dragoș Ludușan nu au fost mai prejos prin prezentarea experienței lor.

 

Un punct important în agendă a reprezentat anunțarea lansării Asociației Fotografilor Profesioniști de Nuntă din România, care se dorește a fi cea mai importantă comunitate de nuntă care aduce recunoașterea meritelor unui fotograf.

 

Ziua s-a încheiat cu un Masterclass de peste 2 ore în care Narcis Tarcea, Marius Tudor și Irina Groza au vorbit pe larg despre cum să îți manageriezi propriul blog, la care au avut acces toți cei care vor participa la unul dintre workshopurile de la WeddCamp.

Ziua 2, dedicată fotografilor internaționali

Cea de-a doua zi a conferinței a fost una a invitaților speciali de la Weddcamp, speakeri fiind Pedro Etura, Chris & Verity Sansom, Fabio Mirulla, Ivan Troyanovski și Victor Lax. Aplauzele și ovațiile în picioare nu au lipsit de la finalul fiecărei prezentări. Fiecare dintre ei a vorbit despre propria experiență din zona de nuntă, dar și despre propriile pasiuni și proiecte personale.

Dacă Lax, Etura și Mirulla și-au prezentat viața de fotografi de nuntă, Troyanovski i-a fermecat pe cei prezenți cu stilul său non-conformist și cu o altfel de gândire asupra fotografiei.

Workshopuri de excepție

Miercuri, ziua de workshopuri a fost una plină, obositoare și cel puțin la fel de interesantă ca precedentele. Cei care au ales să asiste la cele 3 workshopuri ținute de Lax și Etura, Mirulla și Troyanovski au primit toate răspunsurile la întrebările cu care au venit la Mamaia. O parte dintre ei chiar au plecat cu planuri mari și cu o motivație nouă în ceea ce le privește viitorul. Pentru că toți cei 4 sunt cu adevărat niște forțe inspiraționale, nu numai prin trecutul lor, dar și prin pasiunea pe care o poartă fotografiei.

Weddcamp devine din ce în ce mai important pentru mișcarea foto din România și a reușit și în cel de-al doilea an de existență să se ridice, poate chiar să depășească unele așteptări. Toate acestea fiind posibile datorită unui grup unit de fotografi români care își doresc o schimbare în bine și un progres al întregii bresle.

Până la a treia ediție Weddcamp, unde unul dintre speakerii anunțați va fi Marius Bărbulescu, nu rămâne decât să fotografiem, să fotografiem, să fotografiem.

Ne vedem la Weddcamp 2018!

 

Programul Weddcamp 2017

ZIUA 1 – 20 iunie 

Paulian Prăjitură

Olga Vuscan

Vali Bărbulescu

Ciprian Dumitrescu

Dragoș Ludușan

Masterclass (Blogging)

ZIUA 2 – 21 iunie

Petro Etura

Chris & Verity Sansom

Fabio Mirulla

Ivan Troyanovski

Victor Lax

ZIUA 3 – 22 iunie

Workshop Pedro Etura & Victor Lax

Workshop Fabio Mirulla

Workshop Ivan Troyanovski

fotografie_de_nuta_workshop_weddcamp_mamaia_2017 fotografie_de_nuta_workshop_weddcamp_mamaia_2017
fotografie_de_nuta_workshop_weddcamp_mamaia_2017

weddcamp, vlad pahontu, conferinta, mamaia, fotografie de nunta weddcamp, vlad pahontu, conferinta, mamaia, fotografie de nunta weddcamp, vlad pahontu, conferinta, mamaia, fotografie de nunta weddcamp, vlad pahontu, conferinta, mamaia, fotografie de nunta weddcamp, vlad pahontu, conferinta, mamaia, fotografie de nunta weddcamp, vlad pahontu, conferinta, mamaia, fotografie de nunta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*