SURPRIZĂĂĂĂ!

DETALII DESPRE CADOU

Persoanele foarte dragi ție s-au gândit să-ți facă o surpriză minunată. Pentru că tot se apropie Crăciunul, cea mai frumoasă perioadă din an, ai primit cadou o ședință foto în studioul Spiridușilor lui Moș Crăciun, realizată de mine.

Locatia studioului este str. Vasile Lascar 83, Bucuresti (parcarea se face in jurul parculetului de vis-a-vis)

Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă din an și pentru mine reprezintă o nouă întâlnire cu voi. De aproape 2 ani, ședințele foto din această perioadă sunt rezervate doar pentru cei alături de care am lucrat și în trecut. Iar asta nu poate decât să mă bucure. 

PROGRAMAREA

Atât voi, cât și copiii ar trebui sa fiți odihniți. Ideal ar fi ca programarea să fie făcută după unul dintre somnurile celor mici.

Cele mai frumoase fotografii sunt realizate atunci când voi sunteți relaxați și fericiți. 

SĂNĂTATEA, ÎNAINTE DE TOATE

Studioul este dezinfectat integral după fiecare ședință foto cu ajutorul unei lămpi UV. Aerisirea lui este realizată de asemenea, dupa fiecare ședință. 

Restricțiile din perioada pandemiei ne obligă să acceptăm doar persoane care nu prezintă simptome COVID 19 (tuse, alergii, rinite, etc.). Cel mai important pentru noi este sănătatea voastră și a celor din jur pentru a avea în continuare un Crăciun fericit 🙂


ÎMBRĂCĂMINTEA IDEALĂ

Din cauza pandemiei, pentru acest an vă recomandăm să veniți cu ținuta proprie. De asemenea, este necesar ca încălțămintea de la ședința foto să fie una pe care nu ați folosit-o în exterior în ultimele 14 zile. Aveți posibilitatea de a vă schimba liniștiți în studio. 

În interior, temperatura este cuprinsă între 21-23 de grade, așa că nu trebuie să vă faceți griji că o să vă fie frig. Vă recomandăm o ținută lejeră.

Ideale sunt combinațiile de roșu, negru, albastru, verde pentru că fundalul va fi predominant ALB. 

Dacă ai nevoie de mai multe informații, îți răspund cu drag

e-mail: [email protected]

wa: 0727355351