Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă din an și pentru mine reprezintă o nouă întâlnire cu voi. De aproape 2 ani, ședințele foto din această perioadă sunt rezervate doar pentru cei alături de care am lucrat și în trecut. Iar asta nu poate decât să mă bucure.

👉PROGRAMAREA

Atât voi, cât și copiii ar trebui sa fiți odihniți. Ideal ar fi ca programarea să fie făcută după unul dintre somnurile celor mici.

Cele mai frumoase fotografii sunt realizate atunci când voi sunteți relaxați și fericiți. 

Pentru ca in acest an impart studioul cu doua colege talentate, timpul de intarziere va fi dedus din timpul efectiv de fotografiere (in cazul in care agenda nu ne permita sa decalam fara probleme).

👉LOCAȚIA

In 2022 am ales un studio profesional, in Bucuresti, cu o suprafata de peste 100 metri patrati. Este situat pe strada Vasile Lascar nr.83 (in apropiere de Piata Romana)

👉DECORURI 2022

Decorurile pentru sezonul 2022 sunt momentan in constructie si voi reveni cu fotografii imediat ce ele sunt finalizate. Pentru anul acesta imi doresc ca decorul sa fie unicat, de bun gust, iar pentru asta am apelat la un designer de locatie.

👉CADOUL PERFECT

Oferă cadou o ședințâ foto de Crăciun persoanelor dragi! Dacă simți că este surpriza potrivită, trimite-mi un mesaj și-ți voi da voucherul special pentru un astfel de moment, personalizat.

👉SĂNĂTATEA, ÎNAINTE DE TOATE

Studioul este dezinfectat integral după fiecare ședință foto cu ajutorul unei lămpi UV. Aerisirea lui este realizată de asemenea, dupa fiecare ședință. 

Restricțiile din perioada pandemiei ne obligă să acceptăm doar persoane care nu prezintă simptome COVID 19 (tuse, alergii, rinite, etc.). Cel mai important pentru noi este sănătatea voastră și a celor din jur pentru a avea în continuare un Crăciun fericit 🙂

⛔In cazul in care unul dintre membrii familiei prezinta simptome de raceala, vom incerca sa reprogramam sedinta pe o data favorabila ambelor parti.


👉ÎMBRĂCĂMINTEA IDEALĂ

Din cauza pandemiei, pentru acest an vă recomandăm să veniți cu ținuta proprie. De asemenea, este necesar ca încălțămintea de la ședința foto să fie una pe care nu ați folosit-o în exterior în ultimele 7 zile. Aveți posibilitatea de a vă schimba liniștiți în studio. 

În interior, temperatura este cuprinsă între 21-23 de grade, așa că nu trebuie să vă faceți griji că o să vă fie frig. Vă recomandăm o ținută lejeră.

Ideale sunt combinațiile de roșu, verde, albastru, negru pentru că fundalul va fi predominant deschis.⚠️ PREȚ PROMO PENTRU ULTIMELE DATE LIBERE (5, 10 si 14 decembrie)

PACHET 1

lei

500 250

.

 • 🎄fotografiere 15 minute
 • 🎄minim 30 fotografii editate (livrate prin transfer online)

PACHET 2

lei

700 300

.

 • 🎄fotografiere 25 minute
 • 🎄minim 50 fotografii editate (livrate prin transfer online)

PACHET 3

lei

900 500

.

 • 🎄fotografiere 40 minute
 • 🎄minim 70 fotografii editate (livrate prin transfer online)

PACHET 4

lei

900 700

.

 • 🎄fotografiere 40 minute
 • 🎄minim 70 fotografii editate (livrate prin transfer online)
 • 🎄album fotocarte 20×20 cm (coperta din catifea verde)

ALBUM DE CRACIUN SEPARAT DE PACHET

lei

300

.

 • 🎄20X20 cm (copertă din catifea verde)
 • 🎄10 colaje (20 de pagini)

DECORURI 2022