Scroll with your mouse or arrow keys to see more!

Okay

PACHETE, ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Pachetele pot fi personalizate după dorințele voastre.

PRIMEȘTE AICI OFERTA PENTRU NUNTA TA ȘI REZERVĂ-ȚI ACUM DATA!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă aveți alte întrebări la care nu ați găsit răspunsul mai jos vă aștept să mă contactați printr-un e-mail sau telefonic și vom discuta.

Până la ce ora stai la o nuntă?

Nunta este singurul eveniment la care nu se pune niciodată problema timpului și de cele mai multe ori ajung să plec odată cu mirii. Ca răspunsul să fie complet, la o nuntă sunt primul care vine și ultimul care pleacă.
.
.
.

Poți face mărturii foto / magnetice pe care să le dai în seara nunții?

Da, am colegi care se ocupă de marturii foto / magnetice. Ei se ocupă de fotografierea invitaților într-un spațiu desemnat de la început de către mine împreună cu mirii. Mărturiile foto se livrează pe parcursul nopții, fiecare în plicul ei. În ceea ce privește mărturiile magnetice, acestea sunt expuse pe o tablă magnetică, la intrarea în locație

Ai nevoie de cazare și ce înseamnă asta?

În cazul în care distanța de casă este mai mare de 100 km, atunci, da. Dacă nunta are loc în București, Prahova, Teleorman, Pitești sau în apropierea lor, nu este nevoie de cazare. Cazarea reprezintă posibilitatea de a ne odihni pentru a vă putea fotografia nunta în stilul personal, acela care v-a atras în primă instanță la mine.

Care este costul transportului?

La fel ca și în cazul cazării, distanța parcursă pentru a ajunge în orașul unde are loc nunta este cea mai importantă. Calculul este cel real. Consumul mașinii mele este de aproximativ 7% la 100 kilometri.

Ce se întâmplă dacă plouă în perioada ședinței foto din ziua nunții?

Asta a fost mereu una dintre cele mai bune întrebări puse de miri la întâlnirile preliminare nunții. Iar răspunsul meu a fost mereu același: este bine și chiar indicat să existe și o locație de rezervă, în interior, în cazul în care plouă. Fie că este vorba chiar de locația unde are loc petrecerea, un muzeu (taxa este mereu la îndemâna oricui) sau monumente acoperite.

Care este acontul perceput?

Acontul reprezintă în majoritatea cazurilor o treime din suma totală a serviciilor dorite de către voi.