Caracterul
stă la baza unei legături perfecte cu viitorii tăi clienți. Puterea lui este adesea ignorată de către majoritatea fotografilor aflați la început de drum sau chiar și de cei mai experimentați.

Nu ai suficientă încredere în tine sau vrei să înveți cum să mărești numărul clienților? Vino să afli cât de important este caracterul în relația cu viitorii tăi clienți și cum te poate ajuta să crești afacerea pe care o ai de două ori mai rapid. Vom discuta despre fotografie și ce îl poate face pe un furnizor de servicii, ca tine, să crească propria cifră de afaceri într-un timp scurt.

Dacă ești fotograf, videograf, DJ, MC sau alt furnizor de servicii nu trebuie să ratezi ocazia de a te dezvolta așa cum nu ai mai făcut-o până acum!

Nu vor exista secrete din partea mea și voi încerca să răspund cât mai deschis tuturor întrebărilor tale.

Primul Workshop despre Caracter și Fotografie din Câmpina se va desfășura pe durata a două zile de weekend și veți învăța despre cum să:

– vă construiți o relație mai bună cu viitorii clienți
– vă măriți numărul de contracte semnate
– spuneți NU atunci când nu vreți să lucrați cu un anumit client
– fiți cel care conduce o ședință foto
– fotografiați în condiții mai puțin prielnice
– vă găsiți stilul propriu de fotografieCu ce trebuie să vin la workshop?

Îți recomand să aduci cu tine:

– Aparatul foto DSLR
– un blitz extern, trasmiter și receiver (În cazul în care nu ai, poți încerca aparatura pe care ți-o voi pune eu la dispoziție)
– dorința și pasiunea de a evolua

NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT!


Costul workshopului despre Caracter și Fotografie este de 200 euro (preț întreg) sau 150 euro (prețul pentru înscrierile până la data de 15 octombrie).Ce trebuie să fac pentru a participa la workshop? 

1. Completezi formularul de înscriere (mai jos)

2. Achiți 50% din suma workshopului

3. Primești factura pe email

4. Ne întâlnim pe 18 noiembrie pentru un workshop pe cinste, în studioul meu din Câmpina (Prahova) – vizavi de hotel MunteniaPROGRAMUL WOKSHOPULUI DESPRE CARACTER și FOTOGRAFIE

ZIUA 1

Va fi anunțat în scurt timp

ZIUA 2

Va fi anunțat în scurt timp


Mă poți contacta pentru orice nelămurire prin email ( [email protected]) sau telefonic 0727.355.351.

[contact-form-7 id=”1603″ title=”Inscriere Workshop”]


silueta pastor la cununia religioasa in fata mirilor asezati pe scaun fotograf_cununie_civila_campina_miri_tinanduse_de_mana_desen_pe_asfalt mireasa strange in brate rochia alb negru

mireasa strange in brate bunica reflexie miri la o sedinta foto in constanta cuplu fericiti in fata starii civile aratand verighetele cuplu de miri la sedinta foto trash the dress pe lipscani in bucuresti mire si mireasa la sedinta foto trash the dress la mare portret de mireasa pe scari in rochie roz mana domnisoarei de onoare plina de ceara de la lumanare mire aruncat in aer de cavalerii de onoare la nunta din campina