Scroll with your mouse or arrow keys to see more!

Okay

DESPRE VLAD PAHONȚU

fotograf_profesionist_nunta_vlad_pahontu
Destination wedding photographer – fotograf de nuntă în orice destinație în România sau în străinătate – autorul primei cărți tipărite care se bazează în exclusivitate pe organizarea unei nunți în România

Fotografia de nuntă este cea mai importantă ramură pentru viața oricărui cuplu. Din această cauză ea trebuie să fie perfectă, plină de sentimente care să redea atmosfera evenimentului.

Atât în ziua nunții, cât și la ședințele foto aleg să combin posingul natural cu imaginile care necesită creativitate și au nevoie de ajutorul și indicațiile mele.

Pentru că relația miri – fotograf este extrem de importantă pentru mine, prefer să ne cunoaștem personal înainte de orice. Nu vând pachete de fotografie ci experiența pe care voi o veți trăi alături de mine în ziua nunții.

Îmi place să cred că rămân prieten cu toți mirii la finalul oricărei nunți și nu aș mai putea vedea un eveniment atât de important din viața voastră fără o legătură strânsă.”

Mai mult decât fotografie… Pasiune”

———————————————–
Despre mine…

M-am născut în Câmpina, la 88 de kilometri de București, în vara lui 1989 și am descoperit pasiunea pentru fotografie 20 de ani mai târziu. Având în preajma mea unul dintre cei mai buni fotografi de sport din România, Cristi Preda, mi-am însușit bazele fotografiei în scurt timp.

Aprofundarea am realizat-o în mare parte singur, în perioada 2009 – 2015, până în momentul în care am considerat că trebuie să evoluez mai repede pentru a ajunge unde mi-am dorit. Moment în care am devenit adeptul întâlnirii cu alți fotografi, am acceptat că trebuie să învăț și să fur meserie de la cei mai buni.

Începând cu anul 2015 m-am axat în proporție de 90% pe fotografia de nuntă pentru că o consider cea mai complexă ramură a pasiunii mele și aici obțin cele mai mari satisfacții. Fotografia de nuntă înseamnă legătura strânsă miri-fotograf, înseamnă inspirație, noroc și multă muncă.

———————————————–


PREMII


– Membru premiat Fearless (din 2017)


– Membru premiat AsiaWPA  (din 2016)


– Membru premiat Mywed (din 2016) – locul 3 în București

Design, Photography and Digital Imaging www.trailstudio.com.hk

participant la WEDDCAMP

participant la WEDDCAMP

Clienți

Clienții îmi devin în scurt timp prieteni și reușim ca până la nuntă să legăm o conexiune care să ne ajute reciproc în momentul în care ne vom afla în cea mai importantă zi a lor

Aparatură

Primul aparat de fotografiat a fost un Canon însă trecerea la fotografia profesionistă a fost făcută pe Nikon, în 2010, moment din care am devenit un fan al producătorului japonez

100 % românesc

Produsele pe care le folosesc susțin 100% economia românească  și sunt achiziționate de pe teritoriul tării. Albumele sunt realizate manual la Brașov, echipamentul folosit provine din magazinele noastre iar fotografia este, cu siguranță, românească.