Scroll with your mouse or arrow keys to see more!

Okay

Cartea Totul despre nunta noastră

Cartea Totul despre nunta noastră, de Vlad Pahonțu, a apărut din dorința de a ajuta cât mai multe cupluri care doresc ca nunta să devină o plăcere mai mult decât un chin și un moment peste care de abia aștepți să treci. Fiind un fotograf profesionist de nuntă (vezi portofoliul), am trecut prin sute de evenimente la care am întâlnit sute de probleme rezolvabile. Astfel m-am hotărât să schimb lucrurile!

COMANDĂ și fiți primii care obțin experiența a zeci de nunți între doar două coperte!

Este prima carte de nuntă din România și se adresează viitorilor miri care sunt la început de drum în ceea ce privește pregătirile pentru cea mai importantă zi din viața lor.


Ce conține cartea? 

Parcurgând paginile cărții mele veți înțelege ce probleme pot apărea pe parcursul evenimentului, cum să le depășiți mai ușor și ce trebuie să faceți pentru a le evita, atunci când este posibil.

Bazată pe gândirea unei nunți cu bun gust, cartea Totul despre nunta noastră descrie pașii diferiți pe care îi veți face în organizare, sfaturi din partea furnizorilor profesioniști de servicii, to do list atât pentru voi cât și pentru nași și multe alte lucruri utile.

Este o carte născută din dragostea pentru voi și cu siguranță, după ce o veți citi, veți vedea cu alți ochi nunta voastră!


Ce preț are cartea? 

Unul extrem de mic spre deosebire de cantitatea de informație găsită într-o carte despre nuntă, informație care vă va fi de un real folos. Costul cărții Totul despre nunta noastră este de 30 lei în format tipărit și 20 lei în format digital.


Transportul

Gratuit pentru
– București (B) – livrarea se face personal în zonele cu metrou
– Popești Leordeni (IF)
– Câmpina (PH) și localitățile limitrofe

Contra cost pentru restul localităților din România
– 20 lei – livrare standard prin curier în localitățile din zona 0 unde există sediu Urgent Cargus (VERIFICA AICI)
– pentru livrarea în localitățile care nu se află aproape de sediile Urgent Cargus, întrebați în mesajul comenzii care este costul transportului


Despre autor

COMANDĂ ACUM CARTEA TOTUL DESPRE NUNTA NOASTRĂ!  

cartea_totul_despre_nunta_noastra_coperta_miri_fata_in_fata