Scroll with your mouse or arrow keys to see more!

Okay

Fotograf de nuntă

CE REPREZINTĂ PENTRU MINE NUNTA?

Fotografia de nuntă trebuie să vă reprezinte din toate punctele de vedere. Emoțiile reflectate de imagini trebuie să fie aceleași cu cele trăite de voi în ziua evenimentului. Pentru asta, ca fotograf de nuntă, mă implic emoțional în fiecare eveniment. Ca fotograf de nuntă, îmi place să captez momentele și să le transpun într-o poveste. Povestea nunții voastre! 

Sunt cu siguranță cadre pe care nu ați avut timp să le vedeți în ziua evenimentului. Cadre pe care le veți retrăi cu adevărat în momentul în care veți primi fotografiile. La orice eveniment există momente pline de emoții și de acțiune, iar un fotograf de nuntă trebuie să fie omul potrivit la momentul potrivit.

COMUNICAREA ESTE ESENȚIALĂ!

Întâlnirea preliminară cu voi este foarte importantă pentru mine. Ea ne ajută să ne cunoaștem reciproc și să stabilim relația de care avem nevoie ca evenimentul vostru să fie unul de neuitat! Așadar, luați legătura cu mine prin formularul de AICI și vom stabili imediat o întâlnire la care să vă prezint oferta mea pentru imaginile care vă vor rămâne în amintire pentru restul vieții.

Totul decurge cu o viteză uimitoare. Orice clipă devine prețioasă atunci când sunteți înconjurați de persoanele pe care le iubiți și prietenii apropiați. De-a lungul timpului, și chiar de la nunta mea alături de Sabina, am învățat că fotograful trebuie să fie o persoană apropiată. O persoană în preajma căreia să vă simțiți în largul vostru. O persoană care să vă cunoască limitele și să știe cum să vă ajute să treceți mai ușor peste momentele dificil