CE REPREZINTĂ PENTRU MINE NUNTA?

Sunt cu siguranță cadre pe care nu ați avut timp să le vedeți în ziua evenimentului. Cadre pe care le veți retrăi cu adevărat în momentul în care veți primi fotografiile. La orice eveniment există momente pline de emoții și de acțiune, iar un fotograf de nuntă trebuie să fie omul potrivit la momentul potrivit.

Fotografia de nuntă trebuie să vă reprezinte din toate punctele de vedere. Emoțiile reflectate de imagini trebuie să fie aceleași cu cele trăite de voi în ziua evenimentului. Pentru asta, ca fotograf de nuntă, mă implic emoțional în fiecare eveniment. Ca fotograf de nuntă, îmi place să captez momentele și să le transpun într-o poveste. Povestea nunții voastre!

COMUNICAREA ESTE ESENȚIALĂ!

Întâlnirea preliminară cu voi este foarte importantă pentru mine. Ea ne ajută să ne cunoaștem reciproc și să stabilim relația de care avem nevoie ca evenimentul vostru să fie unul de neuitat! Așadar, luați legătura cu mine prin formularul de AICI și vom stabili imediat o întâlnire la care să vă prezint oferta mea pentru imaginile care vă vor rămâne în amintire pentru restul vieții.

Totul decurge cu o viteză uimitoare. Orice clipă devine prețioasă atunci când sunteți înconjurați de persoanele pe care le iubiți și prietenii apropiați. De-a lungul timpului, și chiar de la nunta mea alături de Sabina, am învățat că fotograful trebuie să fie o persoană apropiată. O persoană în preajma căreia să vă simțiți în largul vostru. O persoană care să vă cunoască limitele și să știe cum să vă ajute să treceți mai ușor peste momentele dificile.

Nunți pe care le-am fotografiat

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă aveți alte întrebări la care nu ați găsit răspunsul mai jos vă aștept să mă contactați printr-un e-mail sau telefonic și vom discuta.

După mai bine de 100 de povești de dragoste documentate în ultimii ani, am ajuns la o medie perfectă. 16 ore sunt garantate contractual, cu posibilitatea de a adăuga oricând extra-ore.

Da, am colegi care se ocupă de mărturii foto / magnetice. Ei se ocupă de fotografierea invitaților într-un spațiu desemnat de la început de către mine împreună cu mirii. Mărturiile foto se livrează pe parcursul nopții, fiecare în plicul ei. În ceea ce privește mărturiile magnetice, acestea sunt expuse pe o tablă magnetică, la intrarea în locație.

În cazul în care distanța de casă este mai mare de 100 km, atunci, da. Dacă nunta are loc în București, Prahova, Teleorman, Pitești sau în apropierea lor, nu este nevoie de cazare. Cazarea reprezintă posibilitatea de a ne odihni pentru a vă putea fotografia nunta în stilul personal, acela care v-a atras în primă instanță la mine.

La fel ca și în cazul cazării, distanța parcursă pentru a ajunge în orașul unde are loc nunta este cea mai importantă. Calculul este cel real. Consumul mașinii mele este de aproximativ 7%.

Asta a fost mereu una dintre cele mai bune întrebări puse de miri la întâlnirile preliminare nunții. Iar răspunsul meu a fost mereu același: este bine și chiar indicat să existe și o locație de rezervă, în interior, în cazul în care plouă. Fie că este vorba chiar de locația unde are loc petrecerea, un muzeu (taxa este mereu la îndemâna oricui) sau monumente acoperite. Dacă nu, o ședință în ploaie este foarte rară și spectaculoasă 🙂

Pentru că știu cât de mare este efortul financiar pe care îl face orice cuplu pentru a-și organiza nunta, avansul meu este de doar 200 euro.