Destination wedding photographer – fotograf de nuntă în orice destinație în România sau în străinătate – autorul primei cărți tipărite care se bazează în exclusivitate pe organizarea unei nunți în România, Totul despre nunta noastră.

> fotograful Vlad Pahonțu

„Fotografia de nuntă este cea mai importantă ramură pentru viața oricărui cuplu. Din această cauză ea trebuie să fie perfectă, plină de sentimente care să redea atmosfera evenimentului.

Atât în ziua nunții, cât și la ședințele foto aleg să combin posingul natural cu imaginile care necesită creativitate și au nevoie de ajutorul și indicațiile mele.

Pentru că relația miri – fotograf este extrem de importantă pentru mine, prefer să ne cunoaștem personal înainte de orice. Nu vând pachete de fotografie ci experiența pe care voi o veți trăi alături de mine în ziua nunții.

Îmi place să cred că rămân prieten cu toți mirii la finalul oricărei nunți și nu aș mai putea vedea un eveniment atât de important din viața voastră fără o legătură strânsă.”

Mai mult decât fotografie… Pasiune”

100 % românesc

Produsele pe care le folosesc susțin 100% economia românească și sunt achiziționate de pe teritoriul țării. Albumele sunt realizate manual la Brașov, echipamentul folosit provine din magazinele noastre iar fotografia este, cu siguranță, românească.

Clienți

Clienții îmi devin în scurt timp prieteni și reușim ca până la nuntă să legăm o conexiune care să ne ajute reciproc în momentul în care ne vom afla în cea mai importantă zi a lor

> omul Vlad Pahonțu

Performanța va însemna întotdeauna sacrificiu. Un sacrificiu pe care îl plătim cu vârf și îndesat. Oricine va veni să predice faptul că este ușor și frumos fără timp propriu sau viață de familie, dați-mi voie să nu îl cred. Înainte să o cunosc pe Sabina, chiar credeam că fotografia este pe primul loc în viață. Fără să o neglijez, ea a coborât pe locul secund după familie. Chiar și așa, sacrificiile, când vine vorba de timp, sunt extrem de mari.

Din 2018 pot să îți vorbesc și din postura de om care a trecut prin magia nunții. M-a ajutat să văd evenimentul cu alți ochi și să îl documentez cu și mai multă pasiune.

fotograf premiat la