📅când și unde ? 9-10 mai 2023 – Cabana Haiducului (Valea Doftanei – Prahova)👇 (cazarea inclusă pentru 8-11 mai)


❓de ce să participi la workshopul meu?

Pentru că… va fi O NEBUNIE de workshop 😀 Ne strângem cu toții la o super vilă din Valea Doftanei unde pentru 2 zile și 3 nopți vom vorbi de fotografie, evenimente, lumină, tehnică, workflow, atitudine, clienți, interacțiune și MULTE altele, dar ne vom si distra pe măsură!

Știu că înainte de fiecare workshop există zeci de întrebări pe care ai vrea să le pui, dar nu crezi că este momentul potrivit sau pur și simplu nu ai cui să le adresezi.

Am trecut la rândul meu prin multe astfel de experiențe și am observat că pentru mine, cele mai impactante workshopuri au fost acelea la care am interacționat direct cu fotograful din fața mea și puneam întrebări la subiect.

Datorită acestui lucru îmi plac mult mai mult locațiile în care ne simțim cu toții ca acasă. Un studio foto, o cabană sau chiar un penthouse închiriat de pe AirBNB.

La workshopurile mele nu vreau să fii doar acea persoană care plătește. Vreau să fii acea persoană care pleacă plină de energie și dorința de a muta munții din loc după cele două – trei zile de eveniment!

Nu uita că este un workshop care se adresează fotografiilor care știu deja ce înseamnă ISO, expunere, diafragma, profunzime de câmp și bounce. Dacă nu poți să-ți răspunzi la cele 5 fără a căuta pe google, înseamnă că mai trebuie să aștepți câteva luni până la întâlnirea noastră.

📢la workshopul meu de fotografie o să discutăm despre tot, dar mai ales despre…

💵care este costul?

Sincer, unul extrem de mic ținând cont de câte lucruri vei avea de învățat. Bineînțeles, fiecare fotograf se află la nivelul său de creștere.

👉330 euro pana la 1 martie 2023 (masa si cazarea sunt incluse)
👉380 euro dupa 1 martie 2023 (masa si cazarea sunt incluse)

Adevărul este că dacă ai ajuns să citești această propoziție, nu mai este cale de întoarcere și ești suficient de hotărât să participi la workshopul meu de fotografie.

Pentru a rezerva prezența la workshop este nevoie de un avans de 100 euro, iar restul sumei va fi achitată cu două săptămâni înainte de workshop.

Sau poți achita integral


WORKSHOP 2022 (Valea Doftanei, Prahova)

fotografii de la Workshopurile anterioare