Site Loader

Promisiune făcută în primul rând mie

Din păcate, ca în orice breaslă, haterii trebuie să supraviețuiască într-un fel. Ce m-a deranjat o perioadă a fost faptul că unii erau chiar de lângă orașul în care m-am născut și am copilărit, Câmpina. Din acest punct de vedere, nu am reușit să ne avem ca frații și m-am resemnat cu ideea. Ușa mea va fi oricând deschisă. 

În momentul în care am acceptat să fiu editor pentru fotografi-cameramani, mi-am promis că nu mă va interesa semnătura vizuală, atunci când o voi recunoaște și voi trata toate fotografiile ca și cum ar face parte dintr-o lume în care nu știu pe nimeni. Din această cauză am și întârziat anunțarea faptului că sunt unul dintre editori. 

Și orice s-ar întâmpla, pentru mine rămâne o onoare și promit că jurizarea mea va fi una complet imparțială!

Mă bucur că în această perioadă de câteva luni, înscrierile fotografiilor de către membrii juriului sunt oprite. 

Echipa de prieteni și colegi editori – 2019


Apreciați mai mult timpul liber


Performanța va însemna întotdeauna sacrificiu. Un sacrificiu pe care îl plătim cu vârf și îndesat. Oricine va veni să predice faptul că este ușor și frumos fără timp propriu sau viață de familie, dați-mi voie să nu îl cred. Înainte să o cunosc pe Sabina, chiar credeam că fotografia este pe primul loc în viață. Fără să o neglijez, ea a coborât pe locul secund după familie. Chiar și așa, sacrificiile, când vine vorba de timp, sunt extrem de mari. 


6 ani și 9 luni au trecut de când m-am înscris prima dată ca fotograf pe site-ul
fotografi-cameramani.ro

Am avut cont premium pentru 6 luni, chiar din 2014. Îmi aduc și acum aminte când am plătit 70 lei pentru a putea fi promovat printre cei mai buni fotografi din țară. Mi se părea o misiune extrem de grea, însă niciodată, imposibilă. 

În tot acest timp am strâns numai puțin de 24 de premii foarte dragi mie, printre care se numără și secțiunea Cununie religioasă, câștigată în 2018 la Concursul anual. (FOTO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.