5 super idei pe care le-am întâlnit la nunta româno-spaniolă

De luni bune am început să apreciez și să mă bucur din ce în ce mai mult de nunți. De fericirea și energia oamenilor din jurul meu. Și când fotografiezi o nuntă unde mireasa are tot felul de idei pentru a-i ajuta pe invitați să se simtă în largul lor, ești în extaz. La Cristina și Sorin am găsit 5 idei foarte faine de nuntă.
- Aruncatul bomboanelor
După ce Cristina și Sorin au ieșit din Biserică, m-am trezit cu un „stol” de bomboane zburând peste capul meu, în direcția lor. M-am dezmeticit repede și am reușit să prind următoarele dulciuri aruncate către miri.

- Balerini gratuiți, în loc de pantofi
O idee foarte tare mi s-a părut și cea de a oferi doamnelor și domnișoarelor posibilitatea de a scăpa de încălțămintea incomodă în favoarea dansului.
Cristina și Sorin pus la dispoziție muuulți balerini și un suport special unde îți poți lăsa pantofii până te plictisești de dans și te întorci să îi schimbi.
Muy bien!!
- Geamantanul cu gheață și bere
Pentru o petrecere afară, unde temperaturile pot ajunge să fie destul de ridicate pe durata zilei, este foarte important să-ți păstrezi invitații hidratați. Și băutura la rece!
O idee faină văzută tot la nunta C&S a fost și geamantanul umplut cu gheață, pe care au așezat sticlele de bere și de energizant.
Trebuie să fie suficient de multă gheață pentru a te asigura că berea se termină înainte ca gheața să se topească.
- Cortador de jamon
Neapărat trebuie să recunosc faptul că aerul iberic venit din partea Cristinei a fost dat și de eeeeeel Cortador de Jamon!
Daniel Gorgu a fost prezent cu întreaga lui măiestrie de cortador de jamon.
Dacă vreți o traducere pe care nu aș face-o neapărat (pentru ca unele lucruri pur și simplu nu sună la fel de bine traduse) ar fi aceea de Tăietor de șuncă, meserie pe care a deprins-o chiar pe meleagurile spaniole.
Este un punct de atracție real la o nuntă în România, atât timp cât există și oameni care să aprecieze, bineînțeles.
- Masa de brânzeturi – Cheese Bar
Aș putea folosi multe cuvinte din jargon pentru a explica cât de mult îmi plac brânzeturile alese cu grijă la un eveniment. Dar voi spune doar că îmi plac FOARTE mult.
Iar când am văzut masa plină de brânzeturi, după ce nu mai mâncasem de 6 ore, creierul meu a avut tendința să-și dea restart. Cu greu am reușit să o fotografiez 🙂 Sincer!
BrânzetBar (ca să sune cu adevărat româno-spaniol) sau Cheese bar, cum este adesea denumită, trebuie să îmbine culorile încât să fie suficient de atractivă și să ofere o paletă mare de produse. Nu ți-ai dori ca după ce trec doi invitați pe lângă ea să se observe că deja a dispărut jumătate din elemente.
Dacă ai doar 50 de bucățele de pus la un Cheese Bar, pentru 50 de invitați (fără să mai punem la socoteală și furnizorii de servicii care participă la un eveniment) sfatul meu este să le pui direct în platourile aperitiv.