Site Loader

Dacă aș vrea să spun povestea nunții lui Gabi și a Oanei aș face-o cu siguranță printr-un album de nuntă. Unul pe dimensiunea și frumusețea evenimentului lor.

Când vine vorba de documentarea unui eveniment, trebuie să iei în calcul transformarea lui într-o amintire fizică. Într-o formă pe care poți să o atingi, să o simți, să o vezi, departe de toată tehnologia de care am ajuns să fim atât de legați.

În toamna lui 2020 m-am bucurat de o nuntă la care îmi doream cu ardoare să ajung de când i-am cunoscut pe ei. Pe Gabi și pe Oana. Am știut de la prima întâlnire că este conexiunea potrivită între noi și că orice s-ar întâmpla, evenimentul lor le va fi după suflet. Iar faptul că acum se gândesc cu drag la cea mai importantă zi din viața lor nu poate decât să îmi dea dreptate.

Ca totul să fie așa cum îmi plănuisem, trebuie să dau nunții forma finală. Printr-un album foto. Un album a cărei copertă să le exprime personalizatea, un album ale cărui colaje să povestească prin imagini momentele magice prin care au trecut.

Am avut nevoie de un design care să reflecte eleganța mirilor mei, dar și simplitatea frumoasă de care au dat dovadă încă de la începutul prieteniei noastre.

De fiecare dată caut ca un album să vină ca o mănușă pentru cel căruia este realizat. Am nevoie să fie suficient de modern încât și peste 10-20 de ani să-și păstreze impactul vizual. Asta înseamnă pentru mine simplitate. Fără colaje complicate, fanteziste, care într-un moment al erei se vor demoda.

Am avut nevoie, de asemenea, să fie rezistent în timp, pentru că mirii se vor uita de zeci de ori pe colajele mele, îl vor prezenta familiei, prietenilor.

Nu în ultimul rând, am avut nevoie ca albumul să fie oglinda evenimentului. Și asta este valabil în sufletul și pentru ochii protagoniștilor. Pentru că gusturile sunt diferite. Pentru că dorințele unui cuplu pot fi diferite de cele ale altuia, chiar dacă oamenii sunt eeeextraordinari, de ambele părți.

De data aceasta, echipa de la Redalbums au fost cea care m-a ajutat să le ofer albumul perfect. Și pentru asta, vă mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.