Site Loader

La fiecare întâlnire cu viitori mei clienți le vorbesc despre posibilitatea de a ploua în ziua nunții lor, chiar dacă nimeni nu vrea să audă de așa ceva.

În ziua în care a trebuit să facem ședința foto de după nuntă alături de Pavel și Daniela, în Trossingen termometrul nu indica mai mult de 14 grade în mijlocul verii. Când m-am trezit și am dat la o parte perdeaua, stropii mărunți de ploaie confirmau prognoza completată de niște tunete înfundate.

Pentru că nu aveam prea multe opțiuni de amânare a ședinței, împreună cu Sabina și o umbrelă mare am plecat la pas prin micuțul oraș de la sud de Stuttgart, în căutare de locații faine pentru după-masă.

Îmbrăcați destul de subțire pentru temperatura înjumătățită față de cea din România, a trebuit să ne imaginăm cum vor arăta împrejurimile în cazul în care vom avea și soare peste câteva ore, atunci când ar fi trebuit să vină Pavel și Neli.

Ajutor divin

Ploua atât de tare în momentul în care mașina lor a claxonat în fața casei noastre, încât Pavel cu greu a putut să ajungă la ușa de la intrare. Nici vorbă ca Neli să poată coborî, cu tot cu rochia ei albă de mireasă.

5 minute de parlamentări au fost suficiente ca soarele să iasă din nori exact când mireasa mea a deschis portiera mașinii. Probabil a fost cel mai frumos cadou pe care Dumnezeu ni-l putea face în acea zi.

Vântul și ploaia au făcut schimb de ștafetă pe durata ședinței foto, punându-mi la încercare imaginația și simțul organizatoric. Cum pentru fiecare situație trebuie să găsesc o soluție, vedeți mai jos ce a ieșit!

La finalul zilei, pot spune cu drag că orașul Trossingen ne-a fost o gazdă minunată, ajutată enorm de oamenii care ne-au primit. Promit că vom repeta experiența de a face o ședință foto în Germania!

Casa de piatră,
Pavel și Neli!

4 Replies to “Amintiri din Germania – Ședință foto pe ploaie și vânt în Trossingen, cu Pavel și Neli”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.