Site Loader

Fiecare întâlnire cu viitorii miri aduce în prim plan o expresie celebră deja: Noi nu știm să stăm la ședința foto. În încercarea mea de a deveni ceea ce îmi doresc, fotograful potrivit pentru nunta voatră, trebuie să calmez spiritele și să explic mai multe lucruri. Să liniștesc apele.

Cu Andrei și cu Lorena m-am întâlnit prima dată în urmă cu un an, prin intermediul unui prieten comun. Fără să îi fi împărtășit lucrul acesta vreodată, ea a fost cea mai mare surpriză plăcută pe care am avut-o de-a lungul timpului, de când am început să fiu fotograf de nuntă și până în prezent. Am crezut, inițial, că îmi va fi extrem de greu să fiu eu la nunta lor. Timpul mi-a dovedit contrariul. La cununia civilă, Lorena a dat primul avertisment că va fi o mireasă extraordinară. Ajutată de Andrei, la nuntă chiar așa a și fost.

Calmul și feminitatea au ieșit la iveală încă de la pregătiri. Domnișoarele de onoare și-au îndeplinit cu brio sarcina de a fi lângă mireasă de la bun început și starea ei de spirit a fost la un nivel înalt.

Andrei nu avea cum să clacheze cu atâția prieteni adevărați în jurul lui. Mire, mire, dar cavalerii de onoare trebuie să se ridice mereu la o anumită înălțime.

Naturalețea posturii vine odată cu starea de bine, cu lipsa gândurilor la o mie de lucruri pe care trebuie să le faci în ziua nunții. Și ea nu trebuie să lipsească niciodată! La ședința foto, exceptând cadrele de tip portret, când fiecare pozează singur, relația dintre miri trebuie să fie aceeași ca și cum nimeni nu ar fi în jurul lor.

Înainte de dansul mirilor am un singur sfat pentru cuplurile care tremură la propriu înainte să înceapă muzica: fiți voi, nimeni nu mai este în sala asta! Nu vă privește nimeni, totul va fi nemaipomenit!

Lorena a avut nevoie doar de câteva sfaturi din partea mea pentru a poza așa cum mi-am dorit. La Andrei, a fost floare la ureche. Pregătirile și cununia religioasă au trecut într-o secundă, lăsând petrecerea să-și facă de cap cu un grup șmecher de prieteni.

Trash the dress la 11 grade

Iar la ședința foto de după nuntă… aproape că nu a mai fost nevoie să vorbesc deloc. Poate și din cauza celor 11 grade la început de toamnă. Era Bâlea Lac, dar parcă trecerea a fost prea rapidă pentru mine și miri. Cu toate acestea, Andrei și Lorena s-au comportat exemplar.

Mirii au de fiecare dată în cap câte un mod de poza. Dar nu ies cum le gândește fiecare. Trebuie doar un mic ajutor din partea fotografului care știe ce face pentru a le transpune în fotografii.

Cu dragoste și bucurie că am fost fotograful vostru de nuntă,

Vlad Pahonțu.

4 Replies to “Poziția perfectă la ședințele foto – Nuntă Andrei și Lorena @ București”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.