Site Loader

De-a lungul timpului am înțeles că printre cele mai importante aspecte la o nuntă este relația pe care o ai cu viitorii miri în timpul evenimentului, dar si inainte de el. Astfel încât, astăzi voi discuta de ce întâlnirile mele, ca fotograf de nunta, cu viitorii clienți pot dura până la două ore.

Ca să înțelegi si să îți cunosti mirii, nu sunt suficiente nici 10 minute la telefon, nici un schimb de 3-4 emailuri. Din acest motiv, am ales să mă văd cu toții clienții care vor să lucrăm împreună. Să discutăm atât cât este nevoie pentru a cunoaste, pentru a înțelege linia pe care vor să continue.

Informațiile pe care le poți primi într-o convorbire telefonică sunt de multe ori limitate si posibilitatea de a te face înțeles este adesea redusă. Pentru varianta emailului, șansele de izbândă în ceea ce privește comunicarea sunt și mai mici. Ai la îndemână cea mai rece unealtă de comunicare, prin care nu primesti si feedback emotional din partea celuilalt.

Astfel, rămâne o variantă perfectă întâlnirea față în față. Cea mai bună metodă de a afla informații despre clienții tăi si despre viitorul tău fotograf.

Citeste în continuare depre Importanța fotografului de nuntă!

Ca o întâlnire în care discutați detaliile nunții să fie productivă pentru ambele tabere este necesară si o mică investiție de timp. Întâlnirile mele pot dura 30 de minute, 1-2 ore sau chiar mai mult. Perioadă în care discuția decurge de la sine și sunt acoperite toate aspectele evenimentului.

Consider că un fotograf nu trebuie doar să facă figurație în ziua nunții, ci să fie un real ajutor pentru mirii săi.


De ce am devenit fotograf de nuntă?


Pentru a obține informațiile de care am nevoie în realizarea celor mai bune imagini la nuntă, am nevoie să îmi cunosc mirii. Să știu cum gândesc, ce își doresc de la mine și de la propriul eveniment.

Comunicarea deschisă aduce multe beneficii ambelor tabere

Prin modalitatea aceasta poți afla dacă esti potrivit pentru ei și invers. Comunicarea este un aspect foarte important în orice relație fotograf – client.

Realizez imagini, din postura de fotograf de nunta, care vor rămâne puternice afectiv odată cu trecerea anilor. Documentează întregul eveniment, asa cum a avut el loc.

Cu drag,
Vlad Pahonțu.


Prima carte din România care dezbate în exclusivitatea organizarea unei nunți este disponibilă AICI!


mireasa mire fericire rochie iesire din casa

2 Replies to “Cât durează întâlnirile mele ca fotograf de nunta?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.