Site Loader

Pe 16 august am fost prezent la una dintre cele mai reusite evenimente din 2015, ca fotograf de nunta, in Bucuresti, la Gabriel si Alexandra.

Pe vremea cand inca mai fumam, cafeaua de dimineata a fost bauta in locatia unde aveau sa se imbrace mirii si anume Domenii Plaza Hotel, de langa biserica Casin.

Tineri si superbi, Gabi si Alexandra asteptau nerabdatori sa vada cum va decurge cea mai importanta zi din viata lor pana in 2015. Pentru ca si eu sunt nerabdator de fiecare data cand participa ca fotograf la o nunta ce are toate premisele sa fie perfecta, impartaseam din emotiile lor pozitive.

Dupa ce am fotografiat imbracatul mirilor la Domenii Plaza, ne-am deplasat in dupa-masa aceleasi zile la Catedrala Sf. Spiridon, de la Unirii, care, pentru mine, ca fotograf, ramane una dintre cele mai impresionante temple din Bucuresti.

Dupa cei doi miri si-au legat destinele si in fata divinitatii, ne-am intors la hotel, unde avea sa fie de asemenea, petrecerea. Incantarea acustica a fost realizata de LIVE bandul X-teens (www.xteens.ro).

Extinsa pana in zorii zilei de luni, nunta s-a dovedit a fi cu adevarat un succes, chiar daca la finalul ei, Gabi si Alexandra ne-au salutat cu ultimele lor puteri, dar cu zambetul pe buze 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.