Site Loader

Nunta. Momentul pe care toate fetele il asteapta si la care viseaza de mici, la care viseaza si cele care spun ca nu viseaza. Imediat incepe mobilizarea, chiar daca planuiesti ca ea sa se intample in 6, 9 sau mai bine de 12 luni. 

Fotograful? Vlad, Vlad Pahontu! Mi-a fost recomandat de catre o prietena in care aveam incredere si stiam ca-mi recomanda un profesionist. Dar parca pana nu ti se intampla nu crezi. Din momentul in care am discutat si pana in ziua in care ne-a fost aproape pot spune ca totul a fost perfect. 

Sincer, in toate se afla Bridezilla, depinde numai cat de mult sau putin. Ma asteptam ca in ziua cu pricina sa fiu super stresata si panicata ca toate or sa iasa prost si sigur se va intampla ceva. In ziua nuntii au anuntat ploi, toata saptamana a fost superba, mai putin ziua aia. Nu stiu ce relatii are Vlad cu cei de la meteo, dar nu a plouat in ziua aia. 

Receptivitatea de care a dat dovada la absolut orice cerere a fost una uimitoare, era langa noi dar si langa invitati. Probabil ca citind te gandesti ca ai nevoie de 2-3 fotografi sa ai o gramada de fotografii, sa iasa totul bine sa ramai cu amintiri, dar daca ti-as spune ca fotografiile pe care le face el iti transmit iubire, emotie, zambete si ca te trec fiori atunci cand iti aduci aminte clipele alea in care erati voi 2 si nimeni altcineva? 

Ma gandeam ca cel cu care vom colabora va fi o persoana care ne va face pozele si atat, dar o mare parte din prieteni si invitati ne-au intrebat daca el este prietenul nostru. A fost alaturi de noi din momentul in care am decis sa il alegem si este in continuare pentru ca nici nu se pune in discutie sa nu participe si la botez!
Vlad este omul care e langa tine si iti ofera amintire momentele importante din viata ta, care transpune povestea voastra intr-un mod atat de exceptional incat nu-ti vine sa crezi ca nunta ta chiar a fost o nunta de vis!

Alexandra si Razvan (12 septembrie 2015)

VPA_6918_1
VPA_6867_1_b_web

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.