Site Loader

Stiti momentul acela cand urmeaza sa faceti nunta si incep cautarile pentru cel mai bun lautar, cel mai bun restaurant, cel mai bun fotograf de nunta? 

Daca da, veti sti ca nu e usor sa iei niciuna dintre aceste decizii. 

In ceea ce priveste fotograful, vrei UN OM IN CARE SA AI INCREDERE. Vrei un om catre care sa te poti deschide, pentru ca asa cum te va vedea fotograful, asa vei iesi in fotografii.

Noi am dat de Vlad absolut intamplator, dupa care ne-am intalnit la 11 noaptea, la McDonald’s.

Din primul moment am stiut ca pe el il vrem ca fotograf de nunta, in Bucuresti, la evenimentul nostru. Nu era primul fotograf cu care vorbisem, insa ne-a convins pe loc. Atat el ca persoana cat si pozele pe care le-am vazut. 

Nunta noastra a avut loc pe 20 Septembrie 2015. A fost un eveniment memorabil. Mireasa a fost foarte plangacioasa, totul s-a intamplat pe repede inainte, si ca sa-l citez pe Vlad: “39 febra, 4 ore dormite, 6 camasi si tricouri schimbate de la raceala.” Noi nu am simtit nimic. 

A fost un adevarat PROFESIONIST, si suntem extrem de multumiti si de felul cum s-a purtat la nunta, si inainte, si dupa, si mai ales de pozele extraordinare cu care ne-am ales. 

Stim deja cine va fi fotograful nostru de acum incolo, si la botez, si la alte evenimente importante, si de cate ori avem ocazia, stim pe cine sa recomandam prietenilor nostri. 

Multumim, Vlad Pahontu!

Nicu si Mirela Florea (20 septembrie 2015)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.