Site Loader
o nebunie de workshop afis cu vlad pahontu un workshop de fotografie

Ce poate fi mai frumos decât un workshop de fotografie în mijlocul pustietății, unde să nu te deranjeze nimeni. Eh… poate doar vreo vulpe care vine să îți ceară prieteneste puțină pastramă.

Ediția a treia din oNEBUNIEdeWorkshop, cea din martie 2024, a adus si un vibe foarte fain, din nou, cu oameni veniți aproape din toate colțurile țării, pe care i-a unit timp de 3 zile pasiunea pentru fotografie.

Incă o dată m-am ținut de cuvânt si am reusit să aduc deja celebra pastramă care a lăsat participanți cu inima frântă când au plecat de la workshop. Am avut parte si de mămăliguța cu brânză la tavă, dar si de cozonaci, toate gătite cu dragoste de mama soacră. Pentru review puteți lăsa comentarii mai jos :)) Poate o convins să deschidă un restaurant pe Glovo 😀

Grupul din martie a fost si cel mai curios, cu cele mai multe intrebari puse / subiect, fapt care nu putea decât să mă bucure teribil. Am ales să țin workshopurile tocmai pentru a putea da tot ce am mai bun ca informații din fotografie.

Despre mirii care au venit să participe la sedința foto pe un frig superb de primăvară, la aproape 0 grade cam ce si câte cuvinte de laudă să mai pot avea? Cătălina si Bogdan aveau o usoară experiență de la Trash the dress-ul din Scoția, dar parcă de data asta au trebuit să se îmbrace si mai gros. Dar le-am promis că îi alerg ca să se mențină la o temperatură decentă. VĂ MULȚUMESC DIN INIMĂ CĂ AȚI ACCEPTAT!

Pentru că ediția a treia a fost sold-out in 3 zile, am postat deja si următoarele si ultimele workshopuri din acest an, de pe 20-23 mai si 7-10 octombrie, in aceeasi locație minunată din Valea Doftanei, de la Cabana Haiducului. Este într-adevăr zona de care m-am îndrăgostit în ultimii 3 ani si cel putin in acest sezon îi voi fi fidel.

Vă las mai jos cadre pe care le-am fotografiat la ședința foto, dar și imagini de la colegul meu Florin Iacob, pentru care îi mulțumesc.

URMĂTOARELE DOUĂ EDIȚII oNEBUNIEdeWorkshop sunt disponibile AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.